the first cut is the deepest

Dear angel,
Where to start to express how I feel?

Min sorg har en början, men har den ett slut? Det är torsdag idag, vilket innebär att det är söndag om exakt tre dagar. På söndag är det två, TVÅ hela år sedan du försvann.
Hur kan tiden rinna iväg så fort samtidigt som den står still?
Ärligt talat vet jag faktiskt inte vad jag ska säga. Min sorg och saknad tynger mitt hjärta.
Det är så mycket som hänt under dom här 730 dagar du varit frånvarande.
Jag säger frånvarande, för jag tror fortfarande du finns där uppe nånstans.
Jag förstår än idag inte att du inte finns här bland oss. Är jag fortfarande i det första stadiumet av hantera sorgarbetet, där man förtränger allt som hänt? jag vet inte. Hur kan man vara stark och svag på samma gång? Ibland känns det som att livet är en hel känslostorm.
Dom senaste åren har det inträffat många tragedier på hemma-plan , och då vill jag lova det har varit mer än storm inom en.. Man vrids i tusen bitar, om inte mer.. Man är förkrossad..Och när man väl tror att man kan hantera sorgen så händer ännu en olycka.. Och även fast man inte kände dom eller bara kände dom lite så är det så obeskrivligt hemskt..Det är såna här saker som man önskar folk aldrig behövde uppleva.

Livet har inte varit lätt alla gånger, men jag är så stolt och kunna säga att jag idag, står på benen. På mina egna ben.. Det finns kvällar jag kan ägna åt att bara gråta men jag försöker uppskatta mina nära & kära varje dag. Jag försöker uppskatta det jag har och vad varje dag ger mig..Att bara kunna uppskatta betyder mycket, och öppnar många andra vägar. Jag har fortfarande mina svackor; det har funnits perioder då jag bara såg mörker och inget ljus, jag trodde i princip jag såg livet ände.. Det jag vill få fram med det här är att man aldrig, aldrig någonsin ska ge upp. Kämpa för det du tror på. När du väl inser vad livet är så inser du också vad det kan ge dig. Sprid glädje och du får dubbelt upp, älska och du förstår....

vila i frid, älskade, saknade ängel

4 saker som är värda att tänka på;


- Försök ta tag i saker på en gång! Vad ger det för glädje om du låter det ligga och gro?

- Gör nånting som du känner är vettigt utav din tid! Tid är nånting dyrbart som inte går att köpa för alla pengar i världen.

- Tro på dig själv! En bättre självkänsla i magen och du kommer så mycket längre.

- Våga vara glad! Och dagen strålar så mycket mera positiv energi.

Första inlägget

Man måste börja leva livet här och nu.
Uppskatta det du har och det finns så mycket mer att leva för.